liteomamanda.blogg.se

2015-11-29
19:36:11

MARTIN ALMGREN PÅ TORGET

Vet ni vad jag gjorde idag?
Tittade på Martin Almgren från Idol på Rådhustorget! Oh my god, det var så kul.
 
Igår satt mamma och kollade runt på Lindenytt (den "officiella" tidningen för Lindesberg) och såg då att allas vår Martin skulle ha en liten träff på Rådhustorget vid kyrkan. Vi ville såklart dit så klockan halv tio åkte vi och ställde oss i publiken för att titta. Vägen var tillochmed avstängd för att det var så mycket folk, haha. Men Martin kom ut tio från stadshotellet och pratade en stund och sen skulle han gå ner närmre Lindesjön upp i flaket på sin lastbil (han är typ lastbilschaufför förutom att han sjunger) och prata lite mer och sjunga.
Det kom en drönare (för er som inte vet är det en pytteliten helikopter med en kamera på som flyger runt och filmar publiken och så.) och när den kom närmre vände jag mig mot den och hoppade och vinkade som en tok, haha! Sen skulle dom även spela in och filma publiken när han sjöng och då försökte jag synas så mycket som möjligt igen... samma sak när de tog bilder. Detta kommer nämligen visas på IDOLFINALEN på fredag!!! Hoppas jag syns, då blir jag fett stolt <3
Ja, jag vet att jag är knäpp, sscchhh ;) men Martin är så duktig, jag är så stolt att ha en Lindesbergare i finalen!
 
 
Sen kom i alla fall Elsa men efter ett tag skulle hon gå igen för hon skulle följa med sin lillebror till hans träning. Sen efter allt var slut gick jag hem till henne för vi skulle vara idag och träna på dansen och så. Haha, vi bytte typ om direkt och började dansa och höll på i flera timmar för det var så kul :D vi skulle komma på en egen dans och göra en musikvideo till det sen också, fast vi hann inte klart. Får la fortsätta en annan gång!
Det ska bli jätteroligt imorgon för vi har genrep med teatern och allt inför dansuppvisningen, och det kommer publik då så man får lite försmak! Är redan lite nervös men dansen sitter väldigt bra så det är nog lugnt :)
 
Jag är väldigt nöjd med den här dagen. <3
Hoppas att ni också hade en bra dag så hörs vi snart igen!
Puss & kram